Verve Showroom and Lounge by Prosecco Sweden.

VERVE SHOWROOM AND LOUNGE

EVENT & ARRANGEMANG

Vi kommer att arrangera olika typer av event som Unplugged Musik med svenska artist eliten, Magiker,  komiker, föreläsningar, konst och mycket mer. Verve ska vara en plats för intima event där man kommer nära och kan inspireras och få uppleva något utöver de vanliga. Vi publicerar alla våra event under kommande event här på hemsidan samt i sociala medier och viss del i annonsering. Vi erbjuder företag olika typer av paketlösningar att synas tillsammans med event eller vill marknadsföra sig på digitala skyltar eller på sociala medier.

vivid event
upphallning prosecco vivid scaled

SHOWROOM & LOUNGE

Kombinationen Showroom and Lounge är ett koncept som är ett unikt upplägg som vi sedan den 8:e September har öppnat i Trelleborg. Dag tid Onsdag till Fredag 10.00-18.00 samt Lördag 12.00-14.00 är vårt Showroom öppet där kan du se, köpa eller beställa Prosecco Swedens produkter. Vi har med produkter från Vargen och Thor, Hedonistens Fudge, Österlens kryddor, Temptech, Wood Up m.fl.

PROSECCO LOUNGE

Lounge delen är öppen 17.00-21.00 Torsdag till Lördag fram till den 26/11, sedan öppnar vi upp igen till våren med uteservering. I loungen har vi ett utbud av vår egen dryck där huvuddelen är Prosecco från två olika vingårdar i Valdobbiadene, Italien. Vi har med rödvin, rose och vitt vin. Vi erbjuder med rätter med italiensk inspiration.

 

Kommande event

Nyfiken på vår Prosecco, men utan möjligheten att besöka vårt Showroom i Trelleborg?
Vi finns på flera populära event runt om i Sverige.